т. 067 354 10 85 , 0935782457- viber. watsap. telegram
СИНЕВИР – ХУСТ – МІЖГІР’Я– ВИГОДА
ВИГОДА– ХУСТ – МІЖГІР’Я–СИНЕВИР- ВИГОДА
ДАТИ ВИЇЗДІВ: |
||
Вересень |
Жовтень |
|
22-23-24 |
6-7-8 20-21-22 |
|
Виїзд з РІВНОГО, ЛУЦЬКА та ЛЬВОВА |
ПРОГРАМА ПОДОРОЖІ: |
День І |
05.20 – Виїзд з Рівного (ТЦ «Покровський» біля квіткового магазину).
08.30 – Виїзд зі Львова (біля готелю Львів). Час та місце виїзду з інших міст уточнимо індивідуально.
10.00 – 10.30 – Зупинка на сніданок (за бажанням туристів).
11.30 – 14.30 – Прибуваємо до cкельного печерного комплексу “Скелі Довбуша”. Пам’ятка природи загальнодержавного значення, неповторна пам’ятка історії та архітектури раннього середньовіччя – має площу 100 гектарів. Вас здивують неповторні форми величезних скель, гігантських каменів, які нагадують химерні образи тварин та різних дивовижних істот. Народні перекази тісно пов’язують це місце з іменем народного месника Олекси Довбуша. Пройдемся потаємними стежками й ходами, через темні ущелини, і, можливо, ви побачите образ мужнього лева або серце сміливого Олекси Довбуша. Якщо до кам’яного серця доторкнутися рукою та загадати бажання, то воно обов’язково здійсниться.
14.30 – 15.10 – Час на обід.
16:30 – 18.00 – Підняття на оглядовий майданчик в Міжгір’ї на канатно-крісельному підйомнику. Міжгір’я – мальовниче селище в гірській улоговині поблизу гір Кам’янка (1587 м) і Кук (1365 м) на березі р. Ріка в оточенні полонини Боржава та Червона. Піднімаємось на підйомничку помилуватися фантастичними краєвидами.
На Вас чекають неймовірні краєвиди та море яскравих вражень від побаченого.
18.30 – прибуття в готельний комплекс (поселення в 2-3-х місних номерах зі всіма зручностями), вільна програма. Вечеря (при бронюванні туру з харчуванням).
*Для усіх бажаючих додаткова атракція – варіння в чанах на повільному вогні — найбільше, що подобається учасникам туру. Щоб “суп з туристів” був наваристішим додають до води різних засушених трав. Варіння чергують з купанням у прохолодній гірській річці, яка протікає поряд. Такий контраст допоможе вам зберігати тонус протягом цілого тижня та подарує незабутні враження від поїздки.
ПРОГРАМА ПОДОРОЖІ: |
День ІІ |
08.00 – 08.30 – Сніданок в готелі. (при бронюванні туру з харчуванням).
08.35 – виїжджаємо на екскурсію.
10.00 – 11.30 – Відвідуємо буйволину еко-ферму «Райський куточок». Молоко цих тварин набагато жирніше за звичайне коров’яче, а тому відоме своїми цілющими властивостями. Одна буйволиця дає приблизно 6-7 літрів на день. З нього і виготовляють найрізноманітніші продукти, що пропонують на фермі і продегустувати – сири, масло, сметану та звичайно ж моцарелу.
11.40 – 12.00 – Село Іза. Столиця лозоплетіння України, проїжджаючи через село можна придбати різноманітні сувеніри з лози, від простих ужиткових до справжніх витворів мистецтва.
12.20 – 13.40 – Нижнє Селище (екскурсія +дегустація сиру). Нижнє Селище славиться тим, що тут виготовляють справжній швейцарський сир. А діє це незвичне для України виробництво завдяки вчителю математики Петру Пригарі, який з групою односельців вирішив побудувати в селі сироварню. Сир тут виробляють з екологічно чистого закарпатського молока, яке, до речі, беруть у місцевого населення, за швейцарською технологією без домішок та консервантів. Виготовляють три види сиру: “Селиський”, “Хуст” та “Нарцис Карпат”.
За бажанням усієї групи відвідуємо першу закарпатську равликову ферму. Ми дізнаємось багато цікавого про маленьких равликів, та для охочих, зможемо скуштувати равликів на смак! Пропонують равликів у трьох смаках — по-бургундськи, по-діжонськи і по-закарпатськи.
13.50 – 14.50 – Час на смачний обід в кафе «Колиба опришків».
Центр культурного відпочинку в поєднанні з автентичною традиційною кухнею. Вони радо приймають гостей з усіх куточків світу. Тут Ви зможете скуштувати неперевершену кухню закарпатського краю, в особливості, страви епохи Опришків. Талісман “Колиби Опришків” – балакучий ворон Яша якого можна почути, коли в залі абсолютна тиша.
15.30 – 18.30 - Відпочинок у Rikka Khust – незабутні емоції й справжній відпочинок для душі Вам гарантовано